UTC+08:45

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

UTC+8:45 punika zona wektu sing dipigunakaké ing Australia. Wektu iki digunakake ing kabèh restoran ing roadside ing Eyre Dalan Gedhe ing Australia Kulon lan Australia Kidul. Iki zona wektu iki ora resmi dipigunakaké.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=UTC%2B08:45&oldid=1074251"