UTC+08:45

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

UTC+8:45 punika zona wektu sing dipigunakaké ing Australia. Wektu iki digunakake ing kabèh restoran ing roadside ing Eyre Dalan Gedhe ing Australia Kulon lan Australia Kidul. Iki zona wektu iki ora resmi dipigunakaké.