Zona wektu Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Indonesia kapérang jroning telung zona wektu ya iku:

Amarga Indonésia negara tropis mula ora ana DST ing Indonésia.

Pranala jaba[besut | besut sumber]