Zona wektu Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Indonesia kapérang dadi telung zona wektu ya iku:

Amarga Indonésia nagara tropis mula ora ana DST(mangsa panas)ing Indonésia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]