Zona wektu Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Indonesia kapérang dadi telung zona wektu ya iku:

Amarga Indonésia nagara tropis mula ora ana DST ing Indonésia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]