Zona wektu Indonésia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Indonesia kapérang jroning telung zona wektu ya iku:

Amarga Indonésia negara tropis mula ora ana DST ing Indonésia.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]