Menyang kontèn

Laladan wektu Indhonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Zona wektu Indonésia)

Indonesia kapérang dadi telung laladan wektu yaiku:

Amarga Indonésia nagara tropis mula ora ana DST(mangsa panas) ing Indonésia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]