Wektu Indonésia pérangan Wétan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Wektu Indonésia pérangan Wétan utawa WIT (Waktu Indonésia Timur), iku saka telung zona wektu sing dianggo ing Indonésia. Kaloro zona wektu liyané ya iku WIB lan WITA.

Kawasan sing migunakaké sistem WIT yaiku Maluku, Maluku Lor, Papua Kulon, lan Papua.

WIT padha karo wektu UTC+9.

Pranala njaba[besut | besut sumber]