Maluku Lor

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Propinsi Maluku Lor
Lambang Maluku Lor
Lambang Maluku Lor
Motto: " ---"
Péta Maluku Lor ing Indonésia
Dina Dadi: 4 Oktober 1999
Kutha krajan: Ternate
Gubernur: Thaib Armain
Jembar
 - Total:

164.370,12 km²
Laladan Tk. II
 - Cacah:

6 Kabupatèn lan 2 Kutha otonom
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 855.627 jiwa (2003)
+/- --- / km²
Suku bangsa: Wong Bacan lan liyané
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: basa Indonésia lan liyané
Zona Wektu: (WIT)

Propinsi Maluku Lor utwa basa Indonésia: Propinsi Maluku Utara iku katata jroning 6 kabupatèn lan 2 kutha. Kutha krajanné ya iku Ternate, kutha-kutha liyané: Tidore lan liyané.

Laladan Tingkat II[sunting | besut sumber]

  1. Kabupatèn Halmahera Kulon
  2. Kabupatèn Halmahera Kidul
  3. Kabupatèn Halmahera Tengah
  4. Kabupatèn Halmahera Wétan
  5. Kabupatèn Halmahera Lor
  6. Kabupatèn Kapuloan Sula
  7. Kutha Ternate
  8. Kutha Tidore

Uga Pirsani[sunting | besut sumber]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Maluku Lor
Lambang Provinsi Maluku Lor

Kabupatèn: Halmahera Kulon | Halmahera Kidul | Halmahera Tengah | Halmahera Wétan | Halmahera Lor | Kapuloan Sula

Kutha: Ternate | Tidore

Deleng: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Maluku_Lor&oldid=1024543"