Maluku Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Provinsi Maluku Lor
Lambang Maluku Lor
Lambang Maluku Lor
Sesanti: " ---"
Péta Maluku Lor ing Indonésia
Dina Dadi: 4 Oktober 1999
Kutha krajan: Ternate
Gubernur: Thaib Armain
Jembar
 - Total:

164.370,12 km²
Laladan Tk. II
 - Cacah:

6 Kabupatèn lan 2 Kutha otonom
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 855.627 jiwa (2003)
+/- --- / km²
Suku bangsa: Wong Bacan lan liyané
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: basa Indonésia lan liyané
Zona Wektu: (WIT)

Provinsi Maluku Lor utwa basa Indonésia: Provinsi Maluku Utara iku katata sajeroning 6 kabupatèn lan 2 kutha. Kutha krajané ya iku Ternate, kutha-kutha liyané: Tidore lan liyané.

Daerah Tingkat II[besut | besut sumber]

  1. Kabupatèn Halmahera Kulon
  2. Kabupatèn Halmahera Kidul
  3. Kabupatèn Halmahera Tengah
  4. Kabupatèn Halmahera Wétan
  5. Kabupatèn Halmahera Lor
  6. Kabupatèn Kapuloan Sula
  7. Kutha Ternate
  8. Kutha Tidore

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Maluku Lor
Lambang Provinsi Maluku Lor

Kabupatèn: Halmahera Kulon | Halmahera Kidul | Halmahera Tengah | Halmahera Wétan | Halmahera Lor | Kapuloan Sula

Kutha: Ternate | Tidore

Deleng: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia