Wektu Indonésia bagéyan Wétan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka WIT)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wektu Indonésia pérangan Wétan utawa WIT (Waktu Indonésia Timur), iku saka telung zona wektu sing dianggo ing Indonésia. Kaloro zona wektu liyané ya iku WIB lan WITA.

Kawasan sing migunakaké sistem WITA ya iku Maluku, Maluku Lor, Papua Kulon, lan Papua.

WIT padha karo wektu UTC+9.

Pranala njaba[besut | besut sumber]