Maluku

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Propinsi Maluku
Lambang Propinsi Maluku
Lambang Propinsi Maluku
Motto: " ---"
Péta Maluku ing Indonésia
Dina Dadi: 4 Oktober 1999
Kutha krajan: Ambon
Gubernur: Karel Albert Ralahalu
Jembar
 - Total:

712.479 km²
Laladan Tk. II
 - Cacah:

7 Kabupatèn lan 1 Kutha otonom
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 1.277.414 jiwa (2003)
+/- --- / km²
Suku bangsa: suku Ambon, suku Lumoli, suku Nuaulu lan liyane
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyane
Basa: basa Indonésia lan liyané
Zona Wektu: (WIT)

Propinsi Maluku iku katata jroning 7 kabupatèn lan 1 kutha, kutha krajanné ya iku Ambon.

Laladan Tingkat II[besut | besut sumber]

  1. Kabupatèn Buru
  2. Kabupatèn Kapuloan Aru
  3. Kabupatèn Maluku Tengah
  4. Kabupatèn Maluku Kidul-Wétan
  5. Kabupatèn Maluku Kidul-wétan Kulon
  6. Kabupatèn Seram Kulon
  7. Kabupatèn Seram Wétan
  8. Kutha Ambon

Uga Pirsani[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

 
Maluku
Lambang Provinsi Maluku

Kabupatèn: Buru | Kapuloan Aru | Maluku Tengah | Maluku Kidul-Wétan | Maluku Kidul-wétan Kulon | Seram Kulon | Seram Wétan

Kutha: Ambon

Deleng uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Maluku&oldid=1101909"