Zona wektu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Zona Wektu)
Zona wektu donya

Donya utawa bumi iki dipérang dadi 24 zona wektu sing béda-béda, miturut papan panggonan mau. Wektu universal sing dadi pathokan ya iku wektu GMT, wektu sing ana ing Greenwich, Inggris. Zona wektu racaké dipautaké menyang wektu GMT iki.

Uga delengen[besut | besut sumber]