Zona wektu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Zona Wektu)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Zona wektu donya

Donya utawa bumi iki dipérang dadi 24 zona wektu kang béda-béda, miturut papan panggonan mau. Wektu universal kang dadi pathokan ya iku wektu GMT, wektu kang ana ing Greenwich, Inggris. Zona wektu racaké dipautaké menyang wektu GMT iki(UTC 0).

Uga delengen[besut | besut sumber]