Zona wektu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Zona Wektu)
Jump to navigation Jump to search
Zona wektu donya

Donya utawa bumi iki dipérang dadi 24 zona wektu kang béda-béda, miturut papan panggonan mau. Wektu universal kang dadi pathokan ya iku wektu GMT, wektu kang ana ing Greenwich, Inggris. Zona wektu racaké dipautaké menyang wektu GMT iki.

Uga delengen[besut | besut sumber]