Papua Kulon

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Propinsi Papua Kulon
Propinsi Papua Barat
West Papua Province Emblem.svg
Lambang Papua Kulon
Motto: " "
Péta Papua Barat ing Indonésia
Dina Dadi:
Kutha krajan: Manokwari
Gubernur: Abra­ham Octavianus Atururi
Jembar
 - Total:

--
Laladan Tk. II
 - Cacah:

8 Kabupatèn lan 1 Kutha otonom
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- -- Jiwa
+/- / km²
Suku bangsa:
Agama: Protestan, Katulik, Islam lan liyane
Basa: basa Indonésia lan liyane
Zona Wektu: (WIT)
Web: www.papuabaratprov.go.id

Propinsi Papua Kulon (basa Indonésia: Propinsi Papua Barat), iku pamekaran saka Propinsi Papua, lan katata jroning 10 kabupatèn lan 1 kutha. Kutha krajanne ya iku Manokwari, kutha-kutha liyane: Sorong lan liyané.

Laladan Tingkat II[besut | besut sumber]

Cithakan:Dhaptar Laladan Tingkat II Papua Kulon

Uga Pirsani[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Papua_Kulon&oldid=1055533"