Papua Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Provinsi Papua Kulon
Provinsi Papua Barat
Coat of arms of West Papua.svg
Lambang Papua Kulon
Sesanti: " "
Péta Papua Barat ing Indonésia
Dina Dadi:
Kutha krajan: Manokwari
Gubernur: Abra­ham Octavianus Atururi
Jembar
 - Total:

--
Laladan Tk. II
 - Cacah:

8 Kabupatèn lan 1 Kutha otonom
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- -- Jiwa
+/- / km²
Suku bangsa:
Agama: Protèstan, Katulik, Islam lan liyané
Basa: basa Indonésia lan liyané
Zona Wektu: (WIT)
Web: www.papuabaratprov.go.id

Provinsi Papua Kulon (basa Indonésia: Provinsi Papua Barat), iku pamekaran saka Provinsi Papua, lan katata sajeroning 10 kabupatèn lan 1 kutha. Kutha krajané ya iku Manokwari, kutha-kutha liyané: Sorong lan liyané.

Daerah Tingkat II[besut | besut sumber]

Cithakan:Pratélan Daerah Tingkat II Papua Kulon

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]