Papua Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Provinsi Papua Kulon
Provinsi Papua Barat
Coat of arms of West Papua.svg
Lambang Papua Kulon
Sesanti: " "
Péta Papua Barat ing Indonésia
Dina Dadi:
Kutha krajan: Manokwari
Gubernur: Abra­ham Octavianus Atururi
Jembar
 - Total:

--
Laladan Tk. II
 - Cacah:

8 Kabupatèn lan 1 Kutha otonom
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- -- Jiwa
+/- / km²
Suku bangsa:
Agama: Protèstan, Katulik, Islam lan liyané
Basa: basa Indonésia lan liyané
Zona Wektu: (WIT)
Web: www.papuabaratprov.go.id

Provinsi Papua Kulon (basa Indonésia: Provinsi Papua Barat), iku pamekaran saka Provinsi Papua, lan katata sajeroning 10 kabupatèn lan 1 kutha. Kutha krajané ya iku Manokwari, kutha-kutha liyané: Sorong lan liyané.

Daerah Tingkat II[besut | besut sumber]

Cithakan:Pratélan Daerah Tingkat II Papua Kulon

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]