Papua Kulon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Provinsi Papua Kulon
Provinsi Papua Barat
West Papua Province Emblem.svg
Lambang Papua Kulon
Motto: " ---"
Péta Papua Barat ing Indonesia
Dina Dadi: ---
Ibukutha: Manokwari
Gubernur: Abra­ham Octavianus Atururi
Jembar
 - Total:

--- km²
Dhaérah Tk. II
 - Cacah:

8 Kabupaten lan 1 Kutha otonom
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- -- Jiwa
+/- --- / km²
Suku bangsa: ---
Agama: Protestan, Katulik, Islam lan liyane
Basa: basa Indonesia lan liyane
Zona Wektu: (WIT)
Web: www.papuabaratprov.go.id

Provinsi Papua Kulon (basa Indonésia: Provinsi Papua Barat), iku pamekaran saka Provinsi Papua, lan katata jroning 10 kabupaten lan 1 kutha. Ibukuthane yaiku Manokwari, kutha-kutha liyane: Sorong lan liyané.

Daerah Tingkat II[sunting | sunting sumber]

No. Kabupatèn/Kutha Ibukutha
1 Kabupatèn Fakfak Fakfak
2 Kabupatèn Kaimana Kaimana
3 Kabupatèn Manokwari Manokwari
4 Kabupatèn Maybrat Kumurkek
5 Kabupatèn Raja Ampat Waisai
6 Kabupatèn Sorong Sorong
7 Kabupatèn Sorong Kidul Teminabuan
8 Kabupatèn Tambrauw Fef
9 Kabupatèn Teluk Bintuni Bintuni
10 Kabupatèn Teluk Wondama Rasiei
11 Kutha Sorong -


Uga Pirsani[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Papua_Kulon&oldid=811119"