Kutha Sorong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kutha Sorong
120px
Lambang Kutha Sorong
Motto: ""
Gambar:Lokasi Kutha Sorong.jpg
Dina Dadi:
Walikutha:
Wakil Walikutha:
Jembar
 - Total:

805 km²
Distrik
 - Cacahe:

4 Distrik
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 184.239 (2003)
+/- jiwa/km²
Suku Bangsa:
Agama: Protestan, Katulik, Islam lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyane

Kutha Sorong iku kutha ing Propinsi Papua Kulon, Indonésia. Jembar wewengkon Kutha iki ± 805 km² utawa hektar.

Geografis[besut | besut sumber]

Lintang kidul lan  Bujur wétan

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kutha Sorong ketata jroning 4 dhistrik, 24 désa/kalurahan. Distrik-dhistrik ing Kutha iki ya iku:

  1. Sorong
  2. Sorong Kulon
  3. Sorong Wétan
  4. Sorong Lor

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Sorong&oldid=1101976"