Kalurahan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Cithakan:Wewengkon administratif pamaréntahan Indonésia Kalurahan iku wewengkon administratif pamaréntahan ing Indonésia ing asor kacamatan lan dibawahi Lurah. Ing Indonésia, kalurahan dadi ékan administratif pamaréntahan ing asor dhéwé.

Uga delengen[besut | besut sumber]