Kalurahan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kalurahan iku wewengkon administratif pamaréntahan ing Indonésia ing asor kacamatan lan dibawahi Lurah. Ing Indonésia, kalurahan dadi ékan administratif pamaréntahan ngisor kaloro sawise RT/RW.

Uga delengen[besut | besut sumber]