Kabupatèn Teluk Wondama

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Teluk Wondama
120px
Lambang Teluk Wondama
Sesanti: "---"
Gambar:Lokasi Teluk Wondama.jpg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha ---
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

4.588 km²
Distrik
 - Cacahe:

7 Distrik
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 13.260 (2000)
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Protèstan, Katulik, Islam lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Teluk Wondama iku kabupatèn ing Provinsi Papua Kulon, Indonésia. Kutha --- iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 4.588 km² utawa --- hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Teluk Wondama ketata saking 7 dhistrik, --- désa/kalurahan. Distrik-dhistrik ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Rumberpon
  2. Wamesa
  3. Wasior
  4. Wasior Kulon
  5. Wasior Kidul
  6. Wasior Lor
  7. Windesi

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Papua Kulon