Wasior, Teluk Wondama

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wasior, Teluk Wondama
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Teluk Wondama {{{nama dati2}}}]]

Wasior iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Teluk Wondama Propinsi Papua Kulon.

Kabupatèn Teluk Wondama