Wasior Kulon, Teluk Wondama

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wasior Kulon, Teluk Wondama
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Teluk Wondama {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Wasior Kulon (Basa Indonésia: Wasior Barat), iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Teluk Wondama Provinsi Papua Kulon.

Kabupatèn Teluk Wondama