Kutha krajan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kutha krajan (Carakan: ꦏꦹꦛꦏꦿꦴꦗꦴꦤ꧀) utawa kutha karajan (Carakan: ꦏꦹꦛꦏꦫꦴꦗꦴꦤ꧀) yaiku kutha papané kantor pamaréntah sing ngawasani siji tlatah utawa nagara. Contoné kutha krajan Provinsi Jawa Tengah iku Kutha Semarang.

Conto kutha krajan nagara ing donya

Deleng uga[besut | besut sumber]