Bujur wétan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Bujur wétan iku sejatiné garis khayal sing ngubungaké titik Kutub lor karo Kutub kidul ing sisi wétan planet bumi. Sisi wétan bumi iku artiné panggonan ing sisi wétan rélatif dipirsani saka garis bujur 0 derajat sing ngliwati Greenwich ing cedhak London, Inggris.

Uga pirsani[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bujur_wétan&oldid=686472"