Bujur kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bujur kulon iku sejatine garis khayal kang ngubungake titik Kutub lor karo Kutub kidul ing sisih kulon bumi. Pérangan sisih kulon bumi iku ana ing sisih wétan relatif dipirsani saka garis ujur 0 derajat kang ngliwati Greenwich - London, Inggris.

Uga delengen[besut | besut sumber]