Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Kompas nuduhaké arah kulon

Kulon iku arah mata angin. Ing peta, arah iki biyasa anané ing sisih kiwa.

Lawan arah kulon ya iku Wétan.

Uga delengen[besut | besut sumber]

  • Kradenan, Ambal, Kebumen

Wates pérangan :

  • Lor Deso Prasutan
  • Wétan Deso Sidomulyo
  • Kidul Deso Ambarwinangun
  • Kulon Deso Surobayan