Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kompas nuduhaké arah kulon

Kulon iku arah mata angin. Ing peta, arah iki biasa anane ing sisi kiwa.

Lawan arah kulon ya iku Wétan.

Uga pirsani[besut | besut sumber]

  • Kradenan, Ambal, Kebumen

Batas sebelah :

  • Lor Deso Prasutan
  • Wétan Deso Sidomulyo
  • Kidul Deso Ambarwinangun
  • Kulon Deso Surobayan
bali menyang: Mata angin
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kulon&oldid=1031234"