Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kompas nuduhaké arah kulon

Kulon iku arah mata angin. Ing peta, arah iki biyasa anané ing sisih kiwa.

Lawan arah kulon ya iku Wétan.

Uga delengen[besut | besut sumber]

  • Kradenan, Ambal, Kebumen

Batas pérangan :

  • Lor Deso Prasutan
  • Wétan Deso Sidomulyo
  • Kidul Deso Ambarwinangun
  • Kulon Deso Surobayan