Lintang lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Lintang lor iku garis khayal kang diarani garis lintang ing bumi kang anané ing sisih lor garis Katulistiwa. Lintang lor iku nandake sudut antara posisi lintang karo garis katulistwa. Garis katulistiwa dhéwé iku posisiné ana ing bujur 0 derajat.

Uga delengen[besut | besut sumber]