Lintang lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Lintang lor iku garis khayal kang diarani garis lintang ing bumi kang anané ing sisih lor garis Katulistiwa. Lintang lor iku nanda'ake sudut antara posisi lintang karo garis Katulistwa. Garis Katulistiwa dhéwé iku posisiné ana ing lintang 0 derajat.

Uga delengen[besut | besut sumber]