Lintang kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Lintang kidul iku sejatine garis khayal kang diarani garis lintang bumi kang anané ing sisih kidul garis Katulistiwa. Lintang kidul nanda'ake sudut antara posisi lintang karo garis Katulistwa. Garis Katulistiwa dhéwé iku anané ing lintang 0 derajat.

Uga delengen[besut | besut sumber]