Lintang kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Lintang kidul iku sejatine garis khayal sing diarani garis lintang bumi sing anane ing sisi kidul garis Katulistiwa. Lintang kidul nanda'ake sudut antara posisi lintang karo garis Katulistwa. Garis Katulistiwa dhéwé iku anane ing lintang 0 derajat.

Uga delengen[besut | besut sumber]