Kabupatèn Fakfak

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Kabupatèn Fakfak
Lambang Kabupatèn Fakfak
Lambang Kabupatèn Fakfak
Motto: ""
Lokasi Kabupatèn Fakfak
Dina Dadi:
Kutha krajan: kutha FakFak
Bupati:
Wakil Bupati:
Jembar
 - Total:

38.474 km²
Distrik
 - Cacahe:

4 Distrik
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 50.584 (2000)
+/- jiwa/km²
Suku bangsa:
Agama: Protèstan, Katulik, Islam lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané
Web: www.fakfakkab.go.id

Kabupatèn Fakfak iku kabupatèn ing Propinsi Papua Kulon, Indonésia. Kutha Fakfak iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: Kokas lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 38.474 km² utawa hèktar.

Geografis[sunting | besut sumber]

Lintang kidul lan 131º 30' - 138º Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | besut sumber]

Kabupatèn Fakfak katata jroning 4 dhistrik, Désa/kalurahan. Distrik-dhistrik ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Fakfak
  2. Fakfak Kulon
  3. Fakfak Wétan
  4. Kokas

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | besut sumber]

Pranala Jaba[sunting | besut sumber]

Kabupatèn Fakfak, Papua Kulon
Lambang Kabupatèn Fakfak

Distrik: Fakfak | Fakfak Kulon | Fakfak Wétan | Kokas