Fakfak, Fakfak

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
{{{jeneng}}}
Dhistrik
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Propinsi Papua Kulon
Jembar ---

[[Kategori:dhistrik ing Kabupatèn {{{jeneng dati2}}}]]

[[Kategori:{{{jeneng}}}, {{{jeneng dati2}}}| ]]

Distrik Fakfak iku distrik (setingkat karo kecamatan) ing Kabupatèn Fakfak propinsi Papua Kulon, Indonésia.

Kabupatèn Fakfak, Papua Kulon
Lambang Kabupatèn Fakfak

Distrik: Fakfak | Fakfak Kulon | Fakfak Wétan | Kokas

Kabupatèn Fakfak


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Fakfak,_Fakfak&oldid=1033086"