Fakfak, Fakfak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Fakfak
Dhistrik
Nagara Indonésia
PropinsiPapua Kulon
KabupatènFakfak
Kode Kemendagri92.03.01 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Distrik Fakfak iku distrik (setingkat karo kecamatan) ing Kabupatèn Fakfak provinsi Papua Kulon, Indonésia.

Kabupatèn Fakfak, Papua Kulon
Lambang Kabupatèn Fakfak

Distrik: Fakfak | Fakfak Kulon | Fakfak Wétan | Kokas

Kabupatèn Fakfak