Golongan ètnik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Suku bangsa)

Golongan ètnik utawa ing basa sadina-dina dipigunakaké tembung wong (basa Inggris: etnic group), iku golongan manungsa sing kaiket déning kasadaran lan idhèntitas awujud "nyawijining kabudayan", déné kasadaran lan idhèntitas mau kerep (nanging ora tansah) dikuwataké anané basa (malah kadhangkala aliran agama).

Delengen uga[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Golongan_ètnik&oldid=1072088"