Walikutha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Walikutha yaiku Kepala Pameréntahan uga Kepala Laladan tingkat loro (Kutha) sing dipilih langsung déning rakyat kuthané. Jabatan iku minangka kalungguhan pulitis dadi statusé dudu Pegawai Negeri Sipil.