Walikutha

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Walikutha ya iku Kepala Pameréntahan uga Kepala Laladan tingkat loro (Kutha) sing dipilih langsung déning rakyat kuthané. Jabatan iku minangka jabatan pulitis dadi statusé dudu Pegawai Negeri Sipil.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Walikutha&oldid=1015892"