Walikutha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Walikutha ya iku Kepala Pameréntahan uga Kepala Laladan tingkat loro (Kutha) sing dipilih langsung déning rakyat kuthané. Jabatan iku minangka kalungguhan pulitis dadi statusé dudu Pegawai Negeri Sipil.