Walikutha

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Walikutha yaiku Kepala Pameréntahan uga Kepala Dhaérah tingkat loro (Kutha) sing dipilih langsung déning rakyat kuthané. Jabatan kuwi minangka jabatan pulitis dadi statusé dudu Pegawai Negeri Sipil.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Walikutha&oldid=812212"