Walikutha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Walikutha ya iku Kepala Pameréntahan uga Kepala Laladan tingkat loro (Kutha) sing dipilih langsung déning rakyat kuthané. Jabatan iku minangka jabatan pulitis dadi statusé dudu Pegawai Negeri Sipil.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Walikutha&oldid=1015892"