Sulawesi Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Provinsi Sulawesi Kulon
Provinsi Sulawesi Barat
Lambang Sulawesi Kulon
Lambang Sulawesi Kulon
Sesanti: "---"
Péta Sulawesi Kulon ing Indonésia
Dina Dadi: 5 Oktober 2004
Kutha krajan: Mamuju
Gubernur: Anwar Adnan Saleh
Jembar
 - Total:

16.796,19 km²
Laladan Tk. II
 - Cacah:

5 Kabupatèn
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 938.254 jiwa (2004)
+/- --- / km²
Suku bangsa: Wong Mandar lan liyané
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: basa Indonésia lan liyané
Zona Wektu: (WITA)

Provinsi Sulawesi Kulon (basa Indonésia: Provinsi Sulawesi Barat), iku katata sajeroning 5 kabupatèn, Kutha krajané ya iku Mamuju.

Daerah Tingkat II[besut | besut sumber]

  1. Kabupatèn Majene
  2. Kabupatèn Mamasa
  3. Kabupatèn Mamuju
  4. Kabupatèn Mamuju Lor
  5. Kabupatèn Polewali Mandar

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sulawesi Kulon
Lambang Provinsi Sulawesi Kulon

Kabupatèn: Majene | Mamuju | Mamuju Lor | Mamasa | Polewali Mandar

Lihat pula: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia