Sulawesi Kulon

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Propinsi Sulawesi Kulon
Propinsi Sulawesi Barat
Lambang Sulawesi Kulon
Lambang Sulawesi Kulon
Motto: "---"
Péta Sulawesi Kulon ing Indonésia
Dina Dadi: 5 Oktober 2004
Kutha krajan: Mamuju
Gubernur: Anwar Adnan Saleh
Jembar
 - Total:

16.796,19 km²
Laladan Tk. II
 - Cacah:

5 Kabupatèn
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 938.254 jiwa (2004)
+/- --- / km²
Suku bangsa: Wong Mandar lan liyane
Agama: Islam, Protestan, Katulik lan liyane
Basa: basa Indonésia lan liyane
Zona Wektu: (WITA)

Propinsi Sulawesi Kulon (basa Indonésia: Propinsi Sulawesi Barat), iku katata jroning 5 kabupatèn, Kutha krajanné ya iku Mamuju.

Laladan Tingkat II[besut | besut sumber]

  1. Kabupatèn Majene
  2. Kabupatèn Mamasa
  3. Kabupatèn Mamuju
  4. Kabupatèn Mamuju Lor
  5. Kabupatèn Polewali Mandar

Uga Pirsani[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Sulawesi Kulon
Lambang Provinsi Sulawesi Kulon

Kabupatèn: Majene | Mamuju | Mamuju Lor | Mamasa | Polewali Mandar

Lihat pula: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sulawesi_Kulon&oldid=1024441"