Gorontalo

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Propinsi Gorontalo
100px
Lambang Gorontalo
Motto: "Duluo Limo Lo Pohalaa"
Péta Gorontalo ing Indonésia
Dina Dadi: 16 Februari 2001
Kutha krajan: Kutha Gorontalo
Gubernur: H. Fadel Muhammad
Jembar
 - Total:

12.215 km2
Laladan Tk. II
 - Cacah:

5 Kabupatèn lan 1 Kutha otonom
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 887.000 jiwa (2000)
+/- --- / km²
Suku bangsa: Wong Gorontalo, Wong Polahi lan liyane
Agama: Islam, Protestan, Katulik lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyane
Zona Wektu: (WIT)

Propinsi Gorontalo iku katata jroning 5 kabupatèn lan 1 kutha. Kutha krajanné ya iku Gorontalo.

Laladan Tingkat II[besut | besut sumber]

  1. Kabupatèn Boalemo
  2. Kabupatèn Bone Bolango
  3. Kabupatèn Gorontalo
  4. Kabupatèn Gorontalo Lor
  5. Kabupatèn Pohuwato
  6. Kutha Gorontalo

Uga Pirsani[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Propinsi Gorontalo


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gorontalo&oldid=1024381"