Kabupatèn Mamasa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Mamasa
120px
Lambang Mamasa
Motto: "---"
Peta lokasi Kabupatèn Mamasa
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Mamasa
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

11 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katolik lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyane

Kabupatèn Mamasa iku kabupatèn ing Propinsi Sulawesi Kulon, kutha Mamasa iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Mamasa katata jroning 11 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Aralle
  2. Mamasa
  3. Mambi
  4. Messawa
  5. Pana
  6. Nosu
  7. Sesena Padang
  8. Sumarorong
  9. Tabang
  10. Tabulahan
  11. Tanduk Kalua

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Sulawesi Kulon
Lambang Provinsi Sulawesi Kulon

Kabupatèn: Majene | Mamuju | Mamuju Lor | Mamasa | Polewali Mandar

Lihat pula: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Propinsi Sulawesi Kulon