Bali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Disambig variants icon.svg

Cithakan:Kotakinfo propinsi

Pulo Bali iku dadi salah sijining ancas plesiran ing Indonésia lan donya. Pulo iki uga diarani Pulo Dewata.

Geografis[besut | besut sumber]

Pulo Bali iku bagéan kepuloan Nusatenggara utawa kepuloan Sunda cilik. Dawa pulo iki 153 km lan jembar 112 km, saking pulo Jawa jarake ± 3,2 km. Posisi geografis pulo iki ing 8°25′23″ Lintang kidul lan 115°14′55″ Lintang wétan. Pulo Bali uga kondhang kanthi jeneng Pulo Dewata.

Plesiran[besut | besut sumber]

Plesiran Alam[besut | besut sumber]

Plesiran Budaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]