Kabupatèn Bangli

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kabupatèn Bangli
Lambang Bangli.JPG
Lambang Bangli
Motto: "Bhukti Mukti Bhakti"
Péta Bangli ing Bali
Dina Dadi: ...
Kutha krajan: Bangli
Bupati: I Nengah Arnawa
Wakil Bupati: I Made Gianyar
Jembar
 - Total:

520,81 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

4 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 214.593 (2005)
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: Wong Bali
Agama: Hindu
Basa: Basa Bali lan Basa Indonésia

Kabupatèn Bangli iku kabupatèn ing Propinsi Bali, lokasine ing tengah-tengah pulo Bali, kutha Bangli iku kutha krajan kabupatène. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 520,81 km² utawa --- hektar.

Geografis[besut | besut sumber]

8' 8' - 8' 31' 87" Lintang kidul lan 115' 13' 48" - 115' 27' 24" Bujur wetan

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Bangli katata jroning 4 kacamatan, 69 kalurahan lan désa. Kacamatan-Kacamatan ing Kabupatèn Bangli ya iku:

  1. Kacamatan Bangli
  2. Kacamatan Tembuku
  3. Kacamatan Susut
  4. Kacamatan Kintamani

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Bali menyang: Propinsi Bali

Cithakan:Propinsi Bali