Kutha Denpasar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kutha Denpasar
Lambang Kota Denpasar.jpg
Lambang Kutha Denpasar
Motto: "Purradhipa Bhara Bhavana"
Péta Denpasar ing Bali
Dina Dadi: ...
Walikutha: A.A. NGR. Puspayoga
Wakil walikutha: IB. Rai Dharmawijaya Mantra
Jembar
 - Total:

123,98 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

4 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 600.000
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: Wong Bali, wong Jawa
Agama: Hindu, Protestan, Katolik, Islam lan Buddha
Basa: Basa Bali lan Basa Indonésia

Kutha Denpasar iku salahsiji kutha ing propinsi Bali. jembar wewengkon kutha iki ± 123,98 Km² utawa --- hèktar.

Geografis[besut | besut sumber]

8°39′ Lintang kidul 115°13′ Bujur wétan

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kutha Denpasar katata jroning 4 kacamatan, -- kalurahan/désa. Kacamatan-Kacamatan ing kutha iki ya iku:

  1. Kacamatan Denpasar Lor
  2. Kacamatan Denpasar Kidul
  3. Kacamatan Denpasar Kulon
  4. Kacamatan Denpasar Wetan

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Bali menyang: Propinsi Bali

Cithakan:Propinsi Bali

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Denpasar&oldid=1024466"