Denpasar Kidul, Kutha Denpasar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Denpasar Kidul
Kacamatan
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 502: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Bali" does not exist.
Koordhinat: 8°42′19″S 115°13′33″E / 8.70533°S 115.22592°E / -8.70533; 115.22592Koordhinat: 8°42′19″S 115°13′33″E / 8.70533°S 115.22592°E / -8.70533; 115.22592
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KuthaDenpasar
Kodhe laladan
administrasi
51.71.01

Denpasar Kidul iku kacamatan ing Kutha Denpasar.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31. 

Cithakan:Kutha Denpasar