Menyang kontèn

Denpasar Kidul, Kutha Denpasar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Denpasar Kidul
Kacamatan
Denpasar Kidul kapernah ing Bali
Denpasar Kidul
Denpasar Kidul
Denpasar Kidul kapernah ing Indonesia
Denpasar Kidul
Denpasar Kidul
Koordhinat: 8°42′19″S 115°13′33″E / 8.70533°S 115.22592°E / -8.70533; 115.22592Koordhinat: 8°42′19″S 115°13′33″E / 8.70533°S 115.22592°E / -8.70533; 115.22592
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KuthaDenpasar
Kodhe laladan
administrasi
51.71.01

Denpasar Kidul iku kacamatan ing Kutha Denpasar.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Kutha Denpasar