Denpasar Kidul, Kutha Denpasar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Denpasar Kidul
Kacamatan
Denpasar Kidul kapernah ing Bali
Denpasar Kidul
Denpasar Kidul
Denpasar Kidul kapernah ing Indonésia
Denpasar Kidul
Denpasar Kidul
Koordhinat: 8°42′19″S 115°13′33″E / 8.70533°S 115.22592°E / -8.70533; 115.22592Koordhinat: 8°42′19″S 115°13′33″E / 8.70533°S 115.22592°E / -8.70533; 115.22592
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KuthaDenpasar
Kodhe laladan
administrasi
51.71.01

Denpasar Kidul iku kacamatan ing Kutha Denpasar.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Kutha Denpasar