Denpasar Kulon, Kutha Denpasar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Denpasar Kulon
Kacamatan
Denpasar Kulon is located in Bali
Denpasar Kulon
Denpasar Kulon
Denpasar Kulon is located in Indonésia
Denpasar Kulon
Denpasar Kulon
Koordhinat: 8°39′56″S 115°11′37″E / 8.66564°S 115.19349°E / -8.66564; 115.19349Koordhinat: 8°39′56″S 115°11′37″E / 8.66564°S 115.19349°E / -8.66564; 115.19349
Nagara  Indonésia
Provinsi Bali
Kutha Denpasar
Kodhe laladan
administrasi
51.71.03

Denpasar Kulon iku kacamatan ing Kutha Denpasar.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31. 

Cithakan:Kutha Denpasar