Kabupatèn Klungkung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Klungkung
Lambang Klungkung.JPG
Lambang Klungkung
Sesanti: "---"
Péta Klungkung ing Bali
Dina Dadi: ...
Kutha krajan: Semarapura
Bupati: I Wayan Candra
Wakil Bupati: Ngakan Putu Gede Bawa
Jembar
 - Total:

315 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

4 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 169.906 jiwa (2004)
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: Wong Bali
Agama: Hindhu
Basa: Basa Bali lan Basa Indonésia

Kabupatèn Klungkung iku kabupatèn ing Provinsi Bali, pernahé ing sisih wétan pulo Bali, kutha Semarapura iku kutha krajan kabupatèné. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 315 km² utawa --- hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

115 ° 27 ' - 37 8 ° 49 ' 00 Lintang kidul

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Klungkung katata sajeroning 4 kacamatan, --- kalurahan lan désa. Kacamatan-Kacamatan ing Kabupatèn Klungkung ya iku:

  1. Kacamatan Banjarankan
  2. Kacamatan Klungkung
  3. Kacamatan Dawan
  4. Kacamatan Nusa Penida

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kabupatèn Klungkung