Nusa Penida, Klungkung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Nusa Penida
Kacamatan
Nusa Penida kapernah ing Bali
Nusa Penida
Nusa Penida
Nusa Penida kapernah ing Indonésia
Nusa Penida
Nusa Penida
Koordhinat: 8°44′22″S 115°32′29″E / 8.73953°S 115.54134°E / -8.73953; 115.54134Koordhinat: 8°44′22″S 115°32′29″E / 8.73953°S 115.54134°E / -8.73953; 115.54134
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènKlungkung
Kodhe laladan
administrasi
51.05.01

Nusa Penida iku kacamatan ing Kabupatèn Klungkung.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Kabupatèn Klungkung