Nusa Penida, Klungkung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nusa Penida
Kacamatan
Nusa Penida kapernah ing Bali
Nusa Penida
Nusa Penida
Nusa Penida kapernah ing Indonésia
Nusa Penida
Nusa Penida
Koordhinat: 8°44′22″S 115°32′29″E / 8.73953°S 115.54134°E / -8.73953; 115.54134Koordhinat: 8°44′22″S 115°32′29″E / 8.73953°S 115.54134°E / -8.73953; 115.54134
Nagara  Indonésia
Provinsi Bali
Kabupatèn Klungkung
Kodhe laladan
administrasi
51.05.01

Nusa Penida iku kacamatan ing Kabupatèn Klungkung.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31. 


Cithakan:Kabupatèn Klungkung