Klungkung, Klungkung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Klungkung
Kacamatan
Klungkung kapernah ing Bali
Klungkung
Klungkung
Klungkung kapernah ing Indonésia
Klungkung
Klungkung
Koordhinat: 8°33′08″S 115°24′31″E / 8.55222°S 115.40873°E / -8.55222; 115.40873Koordhinat: 8°33′08″S 115°24′31″E / 8.55222°S 115.40873°E / -8.55222; 115.40873
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènKlungkung
Kodhe laladan
administrasi
51.05.03

Klungkung iku kacamatan ing Kabupatèn Klungkung.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Kabupatèn Klungkung