Kabupatèn Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Kabupatèn Tabanan
Lambang Tabanan.JPG
Lambang Tabanan
Sesanti: "Sadhu Mawang Anuraga"
Péta Tabanan ing Bali
Dina Dadi: ...
Kutha krajan: Tabanan
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

839,33 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

10 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 386.850 jiwa (2000)
+/- 453 jiwa/km²
Suku bangsa: Wong Bali
Agama: Hindhu
Basa: Basa Bali lan Basa Indonésia

Kabupatèn Tabanan iku kabupatèn ing Provinsi Bali, pernahé ing sisih kidul pulo Bali, kutha Tabanan iku kutha krajan kabupatèné. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 839,33 km² utawa --- hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

80,14'30" - 80,30'70 Lintang kidul 114054'52" - 115012'57" Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Tabanan katata sajeroning 10 kacamatan, 117 désa lan kalurahan. Kacamatan-Kacamatan ing Kabupatèn Tabanan ya iku:

Pranala njaba[besut | besut sumber]