Tabanan, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tabanan
Kacamatan
Tabanan kapernah ing Bali
Tabanan
Tabanan
Tabanan kapernah ing Indonésia
Tabanan
Tabanan
Koordhinat: 8°30′24″S 115°08′01″E / 8.50657°S 115.1335°E / -8.50657; 115.1335Koordhinat: 8°30′24″S 115°08′01″E / 8.50657°S 115.1335°E / -8.50657; 115.1335
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
Kodhe laladan
administrasi
51.02.05

Tabanan iku kacamatan ing Kabupatèn Tabanan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)