Selemadeg, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Selemadeg
Kacamatan
Selemadeg iku kapernah ing Bali
Selemadeg
Selemadeg
Selemadeg iku kapernah ing Indonésia
Selemadeg
Selemadeg
Koordhinat: 8°27′29″S 115°02′24″E / 8.45812°S 115.04002°E / -8.45812; 115.04002Koordhinat: 8°27′29″S 115°02′24″E / 8.45812°S 115.04002°E / -8.45812; 115.04002
Nagara  Indonésia
Provinsi Bali
Kabupatèn Tabanan
Kodhe laladan
administrasi
51.02.01

Selemadeg iku kacamatan ing Kabupatèn Tabanan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.