Selemadeg Wétan, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Selemadeg Wétan
Kacamatan
Selemadeg Wétan iku kapernah ing Bali
Selemadeg Wétan
Selemadeg Wétan
Selemadeg Wétan iku kapernah ing Indonésia
Selemadeg Wétan
Selemadeg Wétan
Koordhinat: 8°29′24″S 115°03′43″E / 8.48997°S 115.06182°E / -8.48997; 115.06182Koordhinat: 8°29′24″S 115°03′43″E / 8.48997°S 115.06182°E / -8.48997; 115.06182
Nagara  Indonésia
Provinsi Bali
Kabupatèn Tabanan
Kodhe laladan
administrasi
51.02.02

Selemadeg Wétan iku kacamatan ing Kabupatèn Tabanan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.