Selemadeg Wétan, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Selemadeg Wétan
Kacamatan
Selemadeg Wétan kapernah ing Bali
Selemadeg Wétan
Selemadeg Wétan
Selemadeg Wétan kapernah ing Indonésia
Selemadeg Wétan
Selemadeg Wétan
Koordhinat: 8°29′24″S 115°03′43″E / 8.48997°S 115.06182°E / -8.48997; 115.06182Koordhinat: 8°29′24″S 115°03′43″E / 8.48997°S 115.06182°E / -8.48997; 115.06182
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
Kodhe laladan
administrasi
51.02.02

Selemadeg Wétan iku kacamatan ing Kabupatèn Tabanan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)