Selemadeg Wétan, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Selemadeg Wétan
Kacamatan
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 502: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Bali" does not exist.
Koordhinat: 8°29′24″S 115°03′43″E / 8.48997°S 115.06182°E / -8.48997; 115.06182Koordhinat: 8°29′24″S 115°03′43″E / 8.48997°S 115.06182°E / -8.48997; 115.06182
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
Kodhe laladan
administrasi
51.02.02

Selemadeg Wétan iku kacamatan ing Kabupatèn Tabanan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.