Menyang kontèn

Marga, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Marga
Kacamatan
Marga kapernah ing Bali
Marga
Marga
Marga kapernah ing Indonesia
Marga
Marga
Koordhinat: 8°28′35″S 115°10′05″E / 8.47645°S 115.1681°E / -8.47645; 115.1681Koordhinat: 8°28′35″S 115°10′05″E / 8.47645°S 115.1681°E / -8.47645; 115.1681
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
Kodhe laladan
administrasi
51.02.07

Marga iku kacamatan ing Kabupatèn Tabanan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.