Marga, Tabanan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
{{{jeneng}}}
Kacamatan
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Jembar --- km²

[[Kategori:kacamatan ing {{{propinsi}}}]]

[[Kategori:kacamatan ing Tabanan {{{jeneng dati2}}}]] [[Kategori:{{{jeneng}}}, {{{jeneng dati2}}}| ]]

Marga iku kacamatan ing Kabupatèn Tabanan Propinsi Bali.

Kabupatèn Tabanan

Koordinat: 8°31′21.45″S 115°10′15.78″E / 8.5226250°L 115.1710500°W / 8.5226250; 115.1710500


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Marga,_Tabanan&oldid=1033076"