Menyang kontèn

Selemadeg Kulon, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Selemadeg Kulon
Kacamatan
Selemadeg Kulon kapernah ing Bali
Selemadeg Kulon
Selemadeg Kulon
Selemadeg Kulon kapernah ing Indonesia
Selemadeg Kulon
Selemadeg Kulon
Koordhinat: 8°27′27″S 114°58′47″E / 8.45742°S 114.97968°E / -8.45742; 114.97968Koordhinat: 8°27′27″S 114°58′47″E / 8.45742°S 114.97968°E / -8.45742; 114.97968
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
Kodhe laladan
administrasi
51.02.03

Selemadeg Kulon iku kacamatan ing Kabupatèn Tabanan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.