Selemadeg Kulon, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Selemadeg Kulon
Kacamatan
Selemadeg Kulon kapernah ing Bali
Selemadeg Kulon
Selemadeg Kulon
Selemadeg Kulon kapernah ing Indonésia
Selemadeg Kulon
Selemadeg Kulon
Koordhinat: 8°27′27″S 114°58′47″E / 8.45742°S 114.97968°E / -8.45742; 114.97968Koordhinat: 8°27′27″S 114°58′47″E / 8.45742°S 114.97968°E / -8.45742; 114.97968
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
Kodhe laladan
administrasi
51.02.03

Selemadeg Kulon iku kacamatan ing Kabupatèn Tabanan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)