Menyang kontèn

Banjarangkan, Klungkung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Banjarangkan
Kacamatan
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Bali" does not exist.
Koordhinat: 8°31′05″S 115°22′38″E / 8.51801°S 115.37733°E / -8.51801; 115.37733Koordhinat: 8°31′05″S 115°22′38″E / 8.51801°S 115.37733°E / -8.51801; 115.37733
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènKlungkung
Kodhe laladan
administrasi
51.05.02

Banjarangkan iku kacamatan ing Kabupatèn Klungkung.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Kabupatèn Klungkung