Tembuku, Bangli

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
{{{jeneng}}}
Kacamatan
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Jembar ---

[[Kategori:kacamatan ing {{{propinsi}}}]]

[[Kategori:kacamatan ing Bangli {{{jeneng dati2}}}]] [[Kategori:{{{jeneng}}}, {{{jeneng dati2}}}| ]]

Tembuku iku kacamatan ing Kabupatèn Bangli Propinsi Bali.

Kabupatèn Bangli


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tembuku,_Bangli&oldid=1037180"