Tembuku, Bangli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tembuku
Kacamatan
Tembuku iku kapernah ing Bali
Tembuku
Tembuku
Tembuku iku kapernah ing Indonésia
Tembuku
Tembuku
Koordhinat: 8°24′52″S 115°23′22″E / 8.41442°S 115.38935°E / -8.41442; 115.38935Koordhinat: 8°24′52″S 115°23′22″E / 8.41442°S 115.38935°E / -8.41442; 115.38935
Nagara  Indonésia
Provinsi Bali
Kabupatèn Bangli
Kodhe laladan
administrasi
51.06.03

Tembuku iku kacamatan ing Kabupatèn Bangli.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.