14 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

14 Agustus punika, dinten ingkang kaping 226 utawi 227 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

13 Agustus – 14 Agustus – 15 Agustus