14 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

14 Agustus punika dinten ingkang kaping 226 utawi 227 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

13 Agustus – 14 Agustus – 15 Agustus