14 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

14 Agustus punika, dinten ingkang kaping 226 utawi 227 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 14 Agustus ing Wikimedia Commons.
13 Agustus14 Agustus15 Agustus
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=14_Agustus&oldid=804121"