Sulawesi Tengah

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Propinsi Sulawesi Tengah
Lambang Sulawesi Tengah
Lambang Sulawesi Tengah
Motto: "---"
Péta Sulawesi Tengah ing Indonésia
Dina Dadi: 13 April 1964
Kutha krajan: Palu
Gubernur: H. Bandjela Paliudju
Jembar
 - Total:

68.089,83 km²
Laladan Tk. II
 - Cacah:

9 Kabupatèn lan 2 Kutha otonom
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 2.242.914 jiwa (2004)
+/- --- / km²
Suku bangsa: Wong Banggai, Wong Toli-Toli lan liyane
Agama: Islam, Protestan, Katulik lan liyane
Basa: basa Indonésia lan liyane
Zona Wektu: (WITA)

Propinsi Sulawesi Tengah iku katata jroning 9 kabupatèn lan 1 kutha. Kutha krajanne ya iku Palu.

Laladan Tingkat II[besut | besut sumber]

  1. Kabupatèn Banggai
  2. Kabupatèn Banggai Kapuloan
  3. Kabupatèn Buol
  4. Kabupatèn Donggala
  5. Kabupatèn Morowali
  6. Kabupatèn Parigi Moutong
  7. Kabupatèn Poso
  8. Kabupatèn Tojo Una-Una
  9. Kabupatèn Toli-Toli
  10. Kabupatèn Sigi
  11. Kutha Palu

Uga Pirsani[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sulawesi_Tengah&oldid=1024445"