Kabupatèn Donggala

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kabupatèn Donggala
120px
Lambang Donggala
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Donggala.jpg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Banawa
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

14 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katolik lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyane

Kabupatèn Donggala iku kabupatèn ing Propinsi Sulawesi Tengah, kutha Banawa iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyane : --- lan liya-yane. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hektar.

Geografis[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wetan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Donggala ketata saking 14 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Balaesang
  2. Banawa
  3. Damsol
  4. Riopakawa
  5. Sigi Biromaru
  6. Sindue
  7. Sirenja
  8. Sojol
  9. Tawaeli

Kanthi ananè pamekaran Kabupatèn Donggala, sawetara kacamatan ing Kabupatèn iki sabanjuré klebu tlatah Kabupatèn Sigi, ya iku kacamatan:

  1. Dolo
  2. Kulawi
  3. Marawola
  4. Palolo
  5. Pipikoro

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kabupatèn Donggala