Kabupatèn Donggala

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatèn Donggala
Lambang Kabupaten Donggala.png
Lambang Donggala
Sesanti: "---"
Locator Kabupaten Donggala.svg
Dina Dadi:---
Kutha krajan: kutha Banawa
Bupati:---
Wakil Bupati:---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

14 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa:---
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Donggala iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Tengah, kutha Banawa iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yane. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Donggala ketata saking 14 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Balaesang
  2. Banawa
  3. Damsol
  4. Riopakawa
  5. Sigi Biromaru
  6. Sindue
  7. Sirenja
  8. Sojol
  9. Tawaeli

Kanthi ananè pamekaran Kabupatèn Donggala, sawatara kacamatan ing Kabupatèn iki sabanjuré kalebu tlatah Kabupatèn Sigi, ya iku kacamatan:

  1. Dolo
  2. Kulawi
  3. Marawola
  4. Palolo
  5. Pipikoro

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]