Kabupatèn Buol

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Buol
Coat of arms of Buol Regency.png
Lambang Buol
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Buol.jpg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Buol
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

9 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katolik lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyane

Kabupatèn Buol iku kabupatèn ing Propinsi Sulawesi Tengah, kutha Buol iku kutha krajan kabupatène, kutha-kutha liyane : --- lan liya-yane. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hektar.

Geografis[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wetan

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Buol ketata saking 9 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Biau
  2. Bokat
  3. Bukal
  4. Bunobogu
  5. Gadung
  6. Lipunoto
  7. Momunu
  8. Paleleh
  9. Tiolan

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kabupatèn Buol


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Buol&oldid=1035983"