Kutha Palu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kutha Palu
120px
Lambang Kutha Palu
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Kutha Palu.jpg
Dina Dadi: ---
Walikutha: ---
Wakil Walikutha: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

4 kecamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katolik lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyane

Kutha Palu iku kutha krajan propinsi Sulawesi Tengah. Jembar wewengkon kutha iki ± --- km² utawa --- hektar.

Geografis[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wetan

Pamarentahan[besut | besut sumber]

Kutha Palu ketata saking 4 kecamatan, --- désa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing kutha iki ya iku:

  1. Palu Kulon
  2. Palu Kidul
  3. Palu Wetan
  4. Palu Lor

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sulawesi Tengah


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Palu&oldid=1101981"