Kutha Palu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kutha Palu
120px
Lambang Kutha Palu
Sesanti: "---"
Gambar:Lokasi Kutha Palu.jpg
Dina Dadi: ---
Walikutha: ---
Wakil Walikutha: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

4 kecamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kutha Palu iku kutha krajan provinsi Sulawesi Tengah. Jembar wewengkon kutha iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kutha Palu ketata saking 4 kecamatan, --- désa/kalurahan. Kecamatan-kecamatan ing kutha iki ya iku:

  1. Palu Kulon
  2. Palu Kidul
  3. Palu Wétan
  4. Palu Lor

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sulawesi Tengah