Palu Utara, Palu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Palu Utara, Palu
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Palu {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Palu Utara iku kacamatan ing Kutha Palu propinsi Sulawesi Tengah.

Kutha Palu