Kabupatèn Morowali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatèn Morowali
Lambang Kabupaten Morowali (2015-sekarang).png
Lambang Morowali
Sesanti: "---"
Locator Kabupaten Morowali.svg
Dina Dadi:---
Kutha krajan: kutha Bungku
Bupati:---
Wakil Bupati:---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

13 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa:---
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn rowali iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Tengah, kutha Bungku iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yane. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Morowali ketata saking 13 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Bahodopi
  2. Bumi Raya
  3. Bungku Kulon
  4. Bungku Kidul
  5. Bungku Tengah
  6. Bungku Lor
  7. Lembo
  8. Mamosalato
  9. Menui Kepulauan
  10. Mori Atas
  11. Petasia
  12. Soyo Jaya
  13. Wita Ponda

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]