Wita Ponda, Morowali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wita Ponda, Morowali
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Morowali {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Wita Ponda iku kacamatan ing Kabupatèn Morowali propinsi Sulawesi Tengah.

Kabupatèn Morowali